B2B diensten

We zetten uw verwachtingen om in digitale realiteit

Werk jij mee aan de tools van de toekomst?

Met ons aan uw zijde hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw bedrijf. Met onze expertise en toewijding in software ontwikkeling, helpen we u om uw bedrijf snel te focussen op de juiste doelen, deze na te streven en vervolgens mee uit te werken. Onze diensten leveren volgende resultaatgerichte zaken op

Werk met ons aan de ruggengraat van uw bedrijf

Onze B2B diensten

Als fullservicebureau biedt ons programma de volgende digitale diensten aan

UX / UI
Design

React.js
Ontwikkeling

Angular.js
Ontwikkeling

Vue.js
Ontwikkeling

Flutter
Ontwikkeling

Laravel Web
Ontwikkeling

Nodejs
Ontwikkeling

Shopify
Ontwikkeling

WordPress
Ontwikkeling

Webflow
Ontwikkeling

VR & AR
Ontwikkeling

AI
Ontwikkeling

Digital
Security

Wij zijn het antwoord op al uw uitdagingen!

Met Kaizen Projects staat we momenteel ver in wat we doen. De afgelopen 10 jaar zijn er veel dingen veranderd in de digitale wereld. Ook voor onze organisatie. Dit vereist uiteraard een flexibele mindset. We hebben oplossingen gebouwd, kritiek en tekortkomingen omgezet in nieuwe doelen. We hebben enorm veel geleerd om telkens weer deze uitdagingen te overwinnen. Dit met expertise die steeds uitgebreider wordt in een steeds uitgebreidere digitale wereld. Daarom zijn we meester in het helpen van klanten om hun dagelijkse uitdagingen op de best mogelijke manier te overwinnen.

Transparante communicatie

Efficiënte communicatie ligt aan de basis van het succes van elk project. Vanaf de eerste bouwsteen van een nieuw gestart project trachten wij onze klanten onmiddellijk te betrekken. Op die manier zijn ze direct betrokken bij de lopende zaken en kunnen ze het verdere verloop direct mee opvolgen. Dit wordt mogelijk gemaakt via verschillende communicatiekanalen naar keuze uiteraard gecombineerd met onze online ondersteuning.

01

Verbeterde zichtbaarheid

Wat als een website niet de verwachte respons oplevert maar toch qua ontwerp goed in elkaar zit? Toch zal er ergens een verbeterpunt zitten. Wij zoeken samen met u naar de meest optimale gebruikerservaring zodat vervolgens de verwachte respons wel effectief verkregen wordt. Met onze tools wordt dit uiteraard gedetailleerd opgevolgd zodat u telkens beschikt over maandelijkse statistieken van uw website.

02

Effectief projectmanagement

Efficiënt beheren van projecten is niet vanzelfsprekend. We zijn er trots op dat we met Kaizen Projects er steeds voor gaan om onze klanten de meest optimale en duidelijke service op maat aan te bieden. Dit gecombineerd met een duidelijk overzicht en heldere communicatie. Zo willen wij voldoen aan ieders verwachtingen zodat er geen problemen zijn rond opleveringen die te laat gebeuren van projecten.

03

Prestatiegerichte oplossingen

Websites die onoverzichtelijk opgesteld zijn verliezen snel de aandacht bij de bezoekers. Onze ontwerpers zorgen voor een doordacht concept van elke nieuwe website. Duidelijk gericht op het aantrekken van de juiste doelgroep en het genereren van leads.

04

Hoge kwaliteit

Kaizen Projects werkt aan mobiele applicaties, webontwikkeling en digitale marketing. Dit steeds in een oplossing op maat van de klant. De kwaliteit wordt steeds hoog gehouden conform de specifieke vragen voor elk project.

05

Altijd op tijd

Ideeën en dromen in korte tijd omzetten in realiteit. Dat vindt iedereen leuk. Deze motivatie wordt door onze organisatie zeker gerespecteerd en vooral ondersteund. Daarom zoeken we met u naar een realistisch en haalbaar verloop van uw project. Zo kan u met Kaizen Projects rekenen op een idee dat stap voor stap realiteit wordt.

06

Budgetvriendelijke oplossingen

Hoe groot of klein het project. Er moet altijd gekeken worden naar de haalbaarheid langs de financiële kant. Het budget bepaalt vaak in hoeverre het project uitgewerkt wordt. Wij, bij Kaizen Projects doen ons best om het maximum te halen uit uw projecten. Telkens met een voorafgaande controle op haalbaarheid van het beschikbare budget van de klant.

07

Verbeter de merkidentiteit

Merkidentiteit verbeteren Van investeringen dient maximaal geprofiteerd te worden. Daarom willen wij ook uw online investeringen zo snel mogelijk laten renderen. Online aanwezig zijn met uw organisatie is dan ook zeer belangrijk. Dit verhoogt uw merkidentiteit aanzienlijk en is dus een grote plus voor uw aangeboden producten/services. Kaizen Projects biedt maatoplossingen om uw merknaam online van de nodige boost te voorzien.

08

Een echt partnerschap

Eenmaal met ons verbonden zorgen wij bij Kaizen Projects ervoor dat u zeker bent van een partner op lange termijn. Er wordt steeds hard gefocust op een klantvriendelijke aanpak. Bij het aangaan van langdurige samenwerkingen bent u ook meer en meer vertrouwd met deze aanpak waardoor elk toekomstig project in samenwerking met ons nog vertrouwder zal aanvoelen.

09

Contacteer onze IT-experts van wereldklasse voor

Webapplicaties op maat voor uw onderneming

Maak gebruik van een gratis advies, offerte en deskundige begeleiding om uw idee vandaag nog te verblinden!

Waarom kies je voor ons?

Zoek niet verder voor uw ontwerp-, ontwikkelings- of e-commercebehoeften

Gegarandeerde kwaliteit

We leveren ongeëvenaarde kwaliteit door mensen op de eerste plaats te zetten met onze designpassie. We zijn gerespecteerd en gewaardeerd door onze werkkwaliteit en aanpak.

Snelle ondersteuning

We zijn altijd en overal beschikbaar voor snelle ondersteuning van uw bedrijf via verschillende communicatiekanalen.

Betaalbare prijs

Kaizen Projects groeit mee met de klant. Er wordt gezorgd voor een betaalbare levering van de gevraagde diensten en services rekening houdend met het klantenbudget.

Vennootschap

In een white label-partnerschap bespaart u tijd en kosten door onze white label-partner te zijn. Hierdoor streven we samen naar een groei van uw organisatie op lange termijn

Wees gerust

Kaizen Projects blijft projecten steunen nadat ze zijn opgeleverd. Na oplevering van projecten is een duidelijke opvolging van groot belang voor de gerustheid van onze klanten.

Ervaren team

Ons Multi-getalenteerd personeel biedt een uitgebreide waaier aan expertise met end-to-end-oplossingen. Als team laten we hen digitaal wereldwijd los om uw digitale ideeën te realiseren.

Geheimhoudingsbeleid

We staan klaar om geheimhoudingsovereenkomsten te ondertekenen en na te leven om uw vertrouwen te winnen en vertrouwelijk te werken aan bepaalde projecten.

100% tevredenheid

Kaizen Projects gaat enkel voor kwaliteit, open communicatie en een resultaatgerichte aanpak van projecten. Met deze methode geven onze gewaardeerde klanten een tevredenheid van 99% aan.

Wie kan gebruikmaken van onze diensten?

Kaizen Projects richt zich hoofdzakelijk op het leveren van diensten bedoeld voor een groot publiek. Al onze diensten zijn ontwerpen met als doel professionals of particulieren te helpen om het maximale uit elk project te halen.

SaaS
bedrijven

IT
Consultants

Web
Design Agencies

Marketing
Agencies

IT
Services

Social
Media Specialisten

IT
Freelancers

Business
Coaches

SEO
Consultants

IT
Professionals

Content
Providers

Grafische designers & Photografen

Voordelen van onze diensten

Kaizen Projects is een van de meest ervaren webdesignbureaus. In samenwerking met toonaangevende webdesign- en ontwikkelingsprojecten in het verleden biedt ons Webdesign resellerprogramma veel voordelen vooral voor full-service digitale marketingbureaus!

Schaal uw bedrijfsportfolio op

Onze White Label-webontwikkeling helpt u uw aanbod te verbreden. Deel uw wensen, wij zorgen voor de rest.

Optimaliseer kosten

Weg met het onderhouden van een intern team van specialisten op het gebied van digitale marketing! Wij helpen u tegen een betaalbare prijs samen te werken met professionals.

Extra inkomstenbronnen

Met onze White Label WordPress website-ontwikkeling helpen we onze klanten te genieten van een vaste vorm van inkomsten.

Verbeter klantbehoud

Het team van Kaizen Projects neemt de verantwoordelijkheid voor de dienstverlening. Hierdoor kan u zich concentreren op het versterken van klantrelaties.

Verhoog uw merkidentiteit

Door een partnerschap uit te besteden aan Kaizen projects kunt u uw beloften op tijd nakomen. Zeker een grote plus voor uw reputatie.

Stroomlijn uw servicekwaliteit

Met onze White Label Agency Services heeft u branche-experts die uw marketingcampagnes uitvoeren, wat de servicekwaliteit bevordert!

Partnershap

Ons outsourcing-partnerschap helpt u uw serviceaanbod te verbreden en de reputatie van de branche te vergroten. Hierdoor trekt u meer klanten aan!

Snelle ontwikkeling

Onze white-labe-webontwikkeling biedt een tijdige levering van oplossingen aan zonder te moeten inboeten aan kwaliteit.

Marketingstrategie op maat

Onze experts doen marktonderzoek naar concurrentie en bepalen verder een aanpak op maat van de klant. Op die manier helpen we u het rendement van uw digitale investeringen te maximaliseren.

Onze engagementmodellen

Verbeter het ROI- en digitale marketingaanbod met onze engagementmodellen. Wij zijn een bekroond digitaal bureau en kijken ernaar uit om enerzijds een samenwerking aan te gaan met gelijkgestemde mensen en bedrijven. Anderzijds zorgen we voor aantrekkelijke tarieven voor onze white label-diensten.

Toegewijd

Huur experts in die aan uw projectbehoeften werken terwijl u volledige controle en inzicht hebt in de vooruitgang van uw projecten.

Op uurbasis

Wilt u geen geld uitgeven aan het fulltime inhuren van resources? Profiteer van experts die elk uur toegewijd aan uw project werken.

Vaste kosten

Met ons vaste prijsmodel bent u gerust. Hierdoor beheerst u makkelijk het projectbudget en tegelijk wordt er u een inzicht aangeboden op andere aspecten van uw project.