Web development

VAN ONDERNEMEND IDEE TOT REALISATIE

WEB APP OP MAAT​

Als ontwikkelaar van webapplicaties werken wij met de nieuwste technologieën. Op deze manier voorzien wij U van een website waarvan u verschillende zaken kan meten i.v.m. de verkoopscijfers. Verder wordt de website responsief opgebouwd en bieden we een snelle en veilige webontwikkelingsservice aan die overeenkomt met uw bedrijfsstrategie.

Door de ervaring van onze webontwikkelaars voorzien wij u kortom van een robuuste webapp volledig op maat van uw bedrijf of product.

Laten we samen een nieuw softwareproject starten

UX-UI Design

Een geweldige gebruikerservaring van uw website is zeer belangrijk. Wanneer een product de bezoekers van uw website niet aanspreekt, gaat men niet overgaan tot aankoop.

Agile Development

Agile is een benadering van softwareontwikkeling die sterk afhankelijk is van samenwerking, zowel binnen teams als tussen ontwikkelaar en klant, wat vaak snel resultaat oplevert.

Full-stack Development

Onze webontwikkelaars beschikken over kennis van het volledige spectrum van technologieën. Dit gaat van simpele statische front-end tot high-performance back-end, afhankelijk wat u nodig hebt.

Onderhoud en steun

Nadat een product in de productieomgeving is geïntroduceerd, kunnen enkele kleine fouten optreden die tijdens het testen niet zijn gedetecteerd. Ons team houdt deze fouten bij en repareert ze zo spoedig als mogelijk.

 

Kwaliteit

We bekijken en evalueren systematisch verschillende aspecten van ons werk om ervoor te zorgen dat onze processen soepel verlopen, onze producten goed geproduceerd zijn en onze resultaten een passend antwoord geven op de vraag van de klant.

Testen en Q&As

We beschikken over de expertise en infrastructuur die nodig zijn om uw softwareproducten volledig te testen. Ons team voert handmatige en geautomatiseerde testen uit van elke complexiteit op basis van uw behoeften.